MISSA INGA
RABATTER!

Erbjudande webben
MEST PENGAR TILLBAKA PÅ NÄTET!
RABATTKODER, ERBJUDANDEN & ÅTERBÄRING

Om Erbjudandewebben

På Erbjudandewebben hittar du rabattkoder och erbjudanden från populära onlinebutiker. Vår ambition är att alla rabattkoder och erbjudanden alltid ska vara aktuella och uppdaterade så att du inte behöver söka information på andra sidor. Det som gör Erbjudandewebben unik är att du även kan få återbäring på dina köp. Det enda du behöver göra för att få pengar tillbaka är att bli medlem och sedan klicka dig vidare från Erbjudandewebben till den webbutik du vill shoppa i. Hur mycket du får tillbaka är angivet på varje butikssida hos Erbjudandewebben. Du handlar precis som vanligt och priset på det du köper förblir det samma, men i efterhand får du återbäring registrerad på Mina Sidor på Erbjudandewebben. Återbäringen kan du sedan överföra till ditt bankkonto eller skänka till välgörenhet. 

Att bli medlem och få återbäring är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Bli Medlem

Kombinera Erbjudanden, Rabattkoder och Återbäring!

Det fantastiska med Erbjudandewebben är att du har möjligheten att kombinera butikens erbjudanden och rabattkoder och dessutom få återbäring på toppen! Det enda du behöver göra är att registrera dig som medlem, hitta den butik du vill handla i på Erbjudandewebben och sedan klicka dig vidare till butiken och handla precis som vanligt.

Hur kan man få återbäring utan att det kostar något?

Det är hård konkurrens bland butikerna på internet och de flesta butiker använder sig av någon form av annonsering för att attrahera nya kunder. När du som inloggad medlem klickar dig vidare och handlar i någon av butikerna på Erbjudandewebben får vi en ”kickback” av butiken. Ca 70% av den ”kickback” vi får från butik, ger vi tillbaka i återbäring till våra medlemmar. Det betyder att ju mer du använder Erbjudandewebben desto mer kan du spara!

 Vilka står bakom ErbjudandeWebben?  

ErbjudandeWebben ägs och drivs av av Market2Member AB - ett företag som arbetar med digitala förmånstjänster och kundklubbar.

 

   STING hjälper talangfulla individer att omvandla sina idéer till framgångsrika företag. www.stockholminnovation.com

 

POPULÄRA BUTIKER

Nyhetsbrev

Anmäl dig för vårt nyhetsbrev och ta del av veckans bästa erbjudanden från EW!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

SHOPPA SMART PÅ webben och i mobilen

Scrolla till toppen